Uurnat

Tarjoukset

  

Kehitämme uusia värimalleja tuotteisiimme, ja myymme silloin tällöin mallikappaleita alennettuun hintaan.

Mallikappaleet ovat virheettömiä, ellei toisin mainita. Suurin osa tuotteistamme on yksilöllisiä valitsimiemme väritekniikoiden vuoksi. Perinteisimpien uurnavärien rinnalle olemme halunneet luoda myös värikkäämpiä vaihtoehtoja. Nämä uurnat juhlistavat elettyä elämää sen kaikissa väreissä.

Tuotekuva Koto-uurnassa lemmikkinne tuhka saa arvoisansa lepopaikan. Monivärisen uurnan kuviointi muodostuu aina ainutlaatuiseksi valitsemiemme väritekniikoiden ansiosta. Uurnan pohjaväri on valkoinen ja siinä on vesivärimäisiä liloja ja sinivihreitä kuvioita...
99,00 €  (249.00 €)
Tuotekuva Koto-uurnassa lemmikkinne tuhka saa arvoisansa lepopaikan. Monivärisen uurnan kuviointi muodostuu aina ainutlaatuiseksi valitsemiemme väritekniikoiden ansiosta. Uurnassa on himmeä matta pinta ja vaalealla pohjalla on upeat punaiset kuviot. Kansi on..
199,00 €  (299.00 €)
Tuotekuva Koto-uurnassa lemmikkinne tuhka saa arvoisansa lepopaikan. Monivärisen uurnan kuviointi muodostuu aina ainutlaatuiseksi valitsemiemme väritekniikoiden ansiosta. Tässä uurnassa on valkoisella pohjalla vesivärimäisiä sinivihreitä ja liloja kuvioita j..
99,00 €  (245.99 €)

 Uurna lemmikillesi — oman lemmikin tuhkaa sisältävät muistoesineet, -korut ja uurnat - www.uurnalemmikille.fi

Lunna-design Oy  |  Upseerikuja 2 as 3, 13130 Hämeenlinna
 045 128 6096  |   info@lunnadesign.fi


 


Rekisteriseloste | Toimitusehdot