Muistokorut

Muistokorut

  

Eläinkrematorion suorittama lemmikin tuhkaus on yleistyvä käytäntö, sillä rakas eläinkumppani halutaan saattaa viimeiselle matkalleen arvokkaasti. Tuhkauksen jälkeen lemmikin tuhka voidaan haudata, sirotella tai säilyttää uurnassa. Osa tuhkasta voidaan myös ikuistaa muistoksi lasihelmen sisään.

Muistokorussa hippusellinen oman lemmikin tuhkaa muodostaa aina ainutlaatuisen kuplakuvion, joka heijastelee valoa kauniisti. Valmistamme lemmikin tuhkaa sisältäviä lasisia muistokoruja ainoana Suomessa.

Tuotekuva Kaulakorussa lemmikin muisto säilyy aivan sydämen lähellä. Oma-muistokoru sisältää hippusellisen oman lemmikkisi tuhkaa, joka muodostaa lasin sisällä yksilöllisen kuplakuvion. Korun metalliosat ja ketju ovat Sterling-hopeaa. Huomioithan, että käsityö..
119.00 €
Tuotekuva Kera-muistokorussa kannat lemmikkisi muistoa aina mukanasi. Hippusellinen lemmikkisi tuhkaa muodostaa lasin sisään ainutlaatuisen kuplakoristeen. Huomioithan, että käsityönä valmistettu Kera-muistokorun lasihelmi on aina yksilö, ja sen koko, muoto ja..
109.00 €

 Uurna lemmikillesi — oman lemmikin tuhkaa sisältävät muistoesineet, -korut ja uurnat - www.uurnalemmikille.fi

Lunna-design Oy  |  Upseerikuja 2 as 3, 13130 Hämeenlinna
 045 128 6096  |   info@lunnadesign.fi


 


Rekisteriseloste | Toimitusehdot