Muistoesineet

Muistoesineet

  

Eläinkrematorion suorittama lemmikin tuhkaus on yleistyvä käytäntö, sillä rakas eläinkumppani halutaan saattaa viimeiselle matkalleen arvokkaasti. Tuhkauksen jälkeen lemmikin tuhka voidaan haudata, sirotella tai säilyttää uurnassa. Osa tuhkasta voidaan myös ikuistaa kauniiksi muistoksi lasiteoksen sisälle.

Jokainen muistoesine valmistetaan tilaustyönä ja siitä muodostuu ainutlaatuinen lasinen muisto, joka sisältää hippusellisen oman lemmikin tuhkaa. Tuhka muodostaa aina yksilöllisen herkän kuplakuvion lasin sisälle. Valmistamme lemmikin tuhkaa sisältäviä lasisia muistoesineitä ainoana Suomessa.

Huomioittehan, että käsityönä valmistettu muistoesine on aina yksilö, ja siksi sen koko, muoto ja kuviointi voivat poiketa hieman kuvan tuotteesta.


 

 

Tuotekuva Sileässä kuin veden hiomassa muodossa on ajankulku käsin kosketeltavissa. Lemmikin tuhka näkyy lasin sisällä vaaleana kuplakoristeena. Voitte halutessanne valita myös värin, jota käytetään tuhkan kanssa tai valita kirkkaasta lasista valmistettavan mu..
159.00 €
Tuotekuva Lasin sisään kätkeytyy pieni aarre; lemmikin tuhkan muodostaman kuvion sylissä lepää helmi. Uinu-muistoesine valmistetaan kirkkaasta lasista. Uinu-muistoesineen korkeus noin 10 cm Toimitusaika noin 3-6 viikkoa. Uinu-muistoesineemme va..
159.00 €
Tuotekuva Huoma-muistoesineessä lemmikin tuhka muodostaa spiraalikuvion, joka symboloi elämän kiertokulkua. Muistoesineen voi tilata kirkkaana, yksivärisenä tai kaksivärisenä. Voitte valita haluamanne värit valikoimastamme tuhkan kanssa käytettäväksi. Kaksivär..
159.00 €
Tuotekuva Kun yhteinen taival on ohi, on muistojen aika. Taival-muistoesineessä tassunjälki muodostuu oman lemmikin tuhkasta. Tuhka muodostaa aina ainutlaatuisen kupla/tuhkakuvion lasin sisälle. Voitte valita tassukuvion taustan väriksi mustan, tummansinisen t..
159.00 €

 Uurna lemmikillesi — oman lemmikin tuhkaa sisältävät muistoesineet, -korut ja uurnat - www.uurnalemmikille.fi

Lunna-design Oy  |  Upseerikuja 2 as 3, 13130 Hämeenlinna
 045 128 6096  |   info@lunnadesign.fi


 


Rekisteriseloste | Toimitusehdot