Toimitusehdot

Toimitusehdot

 

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Lunna-design Oy / Uurnalemmikille.fi ei ole vastuussa asiakkaan antamien virheellisten tietojen kuten väärän osoitteen tai puhelinnumeron aiheuttamasta haitasta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, Lunna-design Oy / Uurnalemmikille.fi ei palauta tuotteen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Tilaukselle on tällöin mahdollista tilata uusi kuljetus Lunna-Design Oy:n kautta asiakkaan kustannuksella.

 

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).  Toimituskulut lisätään lopulliseen ostosummaan ostoskorissa.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

 

Maksaminen laskulla

Tuotteen voi maksaa myös laskulla. Lähettäkää tilaus sähköpostilla tai voitte myös tehdä tilauksen puhelimitse. Puhelimitse tehdystä tilauksesta lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse. Kts. Toimitusaika.

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan valinnaisesti Postin tai Matkahuollon välityksellä  annettuun osoitteeseen 3-6 viikon toimitusajalla/ maksusuorituksen tultua tilillemme.

Nouto Postista (Posti Economy-paketti)

Lähetys noudetaan lähimmästä postista. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen.

Asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai postitse lähetyksessä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen. Kuljetusaika on normaalisti 1-2 työpäivää. Lähetystä säilytetään postissa viikon ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Postin kotiinkuljetus (Posti Express Flex - kotiinkuljetus)

Tilaus toimitetaan asiakkaalle perille asti pääsääntöisesti tilauksen käsittelypäivästä seuraavana arkipäivänä asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana klo 9-21 välillä.

Asiakkaalle soitetaan ja sovitaan toimitusaika tilatuille tuotteille. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Pakettia säilytetään viikon ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Nouto Matkahuollosta (Matkahuolto Lähellä-paketti)

Tilaus toimitetaan arkisin vastaanottajalle lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen.

Pakettia säilytetään maksutta 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Matkahuollon kotiinkuljetus (Matkahuolto Jako-paketti)

Tilaus toimitetaan arkisin vastaanottajalle perille asti koko maassa.  Jakeluaika sovitaan asiakkaan kanssa etukäteen soittamalla tai tekstiviestillä.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta ja pakettia ei voida jakaa, säilytetään pakettia maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat neljä arkipäivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella.

Noutamatta jätetyt paketit

Postista tai Matkahuollosta noutamattomat paketit palautetaan lähettäjälle. Jos jostain syystä jätätte paketin noutamatta, ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian. Lähetämme paketin uudestaan postiennakkona, jolloin vastaanottaja maksaa uudelleenlähetyksestä syntyneet kulut.

Toimitusaika

Tuotteillamme on 3-6 viikon toimitusaika. Teemme useimmat tuotteet tilauksesta, joka on otettu toimitusajassa huomioon. Toimitusaika lasketaan siitä päivämäärästä, jolloin vastaanotamme lemmikkinne tuhkan. Laskulla maksaessanne toimitusaika lasketaan siitä päivämäärästä, jolloin olemme vastaanottaneet sekä lemmikkinne tuhkan että maksun tilatusta tuotteesta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Huomioittehan, että lähetettyänne tilauksen sitä ei voi perua. Tuotteilla, joiden valmistuksessa on käytetty teidän lemmikkinne tuhkaa, ei ole palautusoikeutta, ellei tuote ole viallinen. (Kuluttajansuojalaki: 6. luku, 16. pykälä, kohta 3). Muissa tapauksissa palautusoikeus on 14 vrk.

Ilmoitattehan palautuksesta etukäteen myös sähköpostitse, jossa on mainittu palautus, yhteystietonne, sekä tilinumero, johon palautus suoritetaan kuluttajansuojalain antamassa määräajassa. Pakatkaa tuote huolellisesti, sillä tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuote lähetetään postin asiakaspalautuksena osoitteeseen: Lunna-design Oy, PL 201, 13101 Hämeenlinna. Huomioittehan, että yhtä tilausta kohden voi tehdä vain yhden maksuttoman palautuksen. Mikäli lähetätte tilauksen tuotteet monessa eri erässä, pidätämme palautettavasta summasta ylimääräiset palautuskustannukset. Jos haluatte vaihtaa tuotetta, toimikaa kuten palautettaessa ja tehkää uusi tilaus haluamastanne tuotteesta verkkokaupassamme.

Reklamaatiot

Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otattehan välittömästi yhteyttä Lunna Design Oy:hyn sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme sopia virheen korvaamisesta.

Toimituksessa rikkoutunut tuote

Vaikka tuote on pakattu huolellisesti, saattaa se joskus rikkoutua kuljetuksessa. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, tehkää heti vahinkoilmoitus postikonttoriin tai Matkahuoltoon. Ottakaa myös yhteys Lunna Design Oy:hyn, niin sovimme korvaavan tuotteen toimituksesta.

Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihinne koskien tuotteiden tilaamista tai toimittamista sähköpostitse info@lunnadesign.fi tai puhelimitse 045 128 6096.

 Uurna lemmikillesi — oman lemmikin tuhkaa sisältävät muistoesineet, -korut ja uurnat - www.uurnalemmikille.fi

Lunna-design Oy  |  Upseerikuja 2 as 3, 13130 Hämeenlinna
 045 128 6096  |   info@lunnadesign.fiRekisteriseloste | Toimitusehdot