Lemmikin tuhkaa sisältävän tuotteen tilaaminen

Voitte tilata muistoesineen, muistokorun tai uurnan turvallisesti verkkokaupassamme oman verkkopankkinne painikkeella.  Voimme myös lähettää teille laskun postitse. Tässä tapauksessa ottakaa meihin yhteyttä, jotta saamme tarvittavat yhteystietonne.

Saatte tilauksen tehtyänne sähköpostiinne tilausvahvistuksen. Jos tilausvahvistus ei löydy sähköpostistanne, olkaa hyvä ja tarkistakaa Roskaposti-laatikkonne.  Jotkut sähköpostipalvelut ovat toisia herkempiä ohjaamaan tilausvahvistuksen Roskaposti-laatikkoon.

Muistoesineet - ja korut:

Lähetämme teille heti tilauksen saatuamme Tilauspaketin. Se sisältää palautuskuoren ja kannellisen rasian tuhkan keräämistä varten sekä uudelleensuljettavan muovipussin. Rasia on varustettu tilauksenne tunnistenumerolla/nimellänne, joka seuraa tuhkaerää koko valmistusprosessin ajan ja varmistaa, että tilaamaanne lasiesineeseen päätyy juuri teidän lemmikkinne tuhka.

Ymmärrämme suuren vastuumme lemmikkinne tuhkan käsittelyssä. Käsittelemme jokaista tuhkaerää yksitellen ja kunnioituksella läpi koko valmistusprosessin. Olemme mukana lasihytissä jokaisen tuhkaa sisältävän muistoesineen, muistokorun ja uurnan valmistuksessa.

Saatuanne Tilauspaketin olkaa hyvä ja toimikaa näin:

  1. Kerätkää tunnistenumerolla varustettuun rasiaan 3 teelusikallista (noin 15ml) tuhkaa. Käyttämättömän osan tuhkasta palautamme valmiin tilauksenne mukana. Oman lemmikin tuhkan käsittely voi tuntua raskaalta, joten pyytäkää tarvittaessa apua läheiseltänne tai eläintuhkaamosta.
  2. Sulkekaa kansi huolellisesti.
  3. Laittakaa rasia uudelleensuljettavaan uudelleensuljettavaan muovipussiin ja sulkekaa pussi.
  4. Pakatkaa pussi rasioineen palautuskuoreen (valkoinen kuplamuovikuori).
  5. Kirjoittakaa palautuskuoreen lähettäjän kohdalle nimenne ja osoitteenne.
  6. Postittakaa palautuskuori. Halutessanne voitte lähettää kirjekuoren kirjattuna.

Uurnat:

Tuhkauurnat suljetaan pysyvästi, joten tuhka tulee toimittaa Lunna-Design Oy:lle osoitteeseen Lunna-design Oy  |  Upseerikuja 2 as 3, 13130 Hämeenlinna. Voitte lähettää tuhkan itse tai pyytää eläintuhkaamoa toimittamaan tuhkan suoraan Lunna-design Oy:lle.

Saatuamme tuhkan haltuumme aloitamme tuotteen valmistusprosessin. Toimitusaika on 3-6 viikkoa tuhkaerän vastaanotosta.

Valmis tuote pakataan ja lähetetään teille valitsemallanne tavalla (Posti, Matkahuolto). Palautamme samalla käyttämättä jääneen osan lemmikkinne tuhkasta ja tuotteen hoito-ohjeet, jotka löytyvät myös täältä.

Huomioittehan, että lähetettyänne tilauksen sitä ei voi perua. Tuotteilla, joiden valmistuksessa on käytetty  lemmikin tuhkaa tai tuhka on pysyvästi suljettu tuotteen sisään, ei ole palautusoikeutta, ellei tuote ole viallinen. (Kuluttajansuojalaki: 6. luku, 16. pykälä, kohta 3).

Olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme luotettavia kuljetusalan ammattilaisia. Jos kuitenkin käy niin, että paketti saapuu teille vahingoittuneena, pyydämme teitä ottamaan meihin viipymättä yhteyttä. Vioittunut tuote korvataan mahdollisimman pian.

 Uurna lemmikillesi — oman lemmikin tuhkaa sisältävät muistoesineet, -korut ja uurnat - www.uurnalemmikille.fi

Lunna-design Oy  |  Upseerikuja 2 as 3, 13130 Hämeenlinna
 045 128 6096  |   info@lunnadesign.fiRekisteriseloste | Toimitusehdot