Hoito- ja käyttöohjeet tuotteille

  

Tuotteiden hoito- ja käyttöohjeet

Muistoesineet

Lasituotteiden puhdistukseen riittää yleensä pyyhkiminen puhtaalla liinalla tai talouspaperilla, joka on kostutettu astianpesu- tai ikkunanpesuaineella. Muistoesineet voi myös pestä käsin haaleassa vedessä. Lasituotteitamme ei saa pestä astianpesukoneessa.

Nopeat lämpötilan vaihtelut voivat aiheuttaa lämpöshokin ja lasin särkymisen. Jos käytätte valoalustaa muistoesineen alla, valitkaa led-valolla varustettu alusta, sillä se ei tuota lämpöä.

Muistoesineiden pyöreä muoto voi joskus toimia polttolasin tavoin, jos se sijoitetaan suoraan auringonvaloon. Jos muistoesineen alla oleva taso on valmistettu helposti syttyvästä materiaalista (esim. puusta valmistettu ikkunalauta), siihen voi suoran auringonpaisteen takia syntyä tummentumia tai se voi aiheuttaa jopa palovaaran.  Jos päädytte sijoittamaan muistoesineen suoraan auringonvaloon, tilannetta kannattaa tarkkailla etenkin kesäkuukausina, jolloin auringonvalo on voimakkainta.

Kuljetuksen ajaksi lasituote on pakattava hyvin ja niin, että se ei pääse liikkumaan omassa pakkauslaatikossaan. Jos lasia kuljetetaan talvipakkasilla, ja se ehtii viilentyä, on hyvä antaa pakkauslaatikon lämmetä huoneenlämmössä pari tuntia ennen avaamista.

Muistokorut

Lasituotteiden puhdistukseen riittää yleensä pyyhkiminen puhtaalla liinalla tai talouspaperilla, joka on kostutettu astianpesu- tai ikkunanpesuaineella. Lasikorun, jossa on hopeisia osia puhdistamiseen ei saa käyttää alkoholi- tai liuotinpitoisia aineita.

Nahkanauhan voi pyyhkiä nahkealla liinalla.

Jos Kera-korun nahkanauhan pituus on liian suuri, sitä voi lyhentää: säädä nauha sopivan pituiseksi vetämällä ”häntää” pitemmäksi. Merkitse sopiva pituus nahkanauhaan ”hännän” puolelle vaikkapa maalarinteipin palalla, varaa vielä solmua varten noin yksi senttimetri ylimääräistä pituutta. Vedä ”häntää” reilusti esiin, leikkaa nauha ja tee uusi solmu poisleikatun tilalle.

Uurnat

Lasiuurnien puhdistukseen riittää yleensä pyyhkiminen puhtaalla liinalla tai talouspaperilla, joka on kostutettu astianpesu- tai ikkunanpesuaineella. Ne voi myös pestä käsin haaleassa vedessä, mutta uurnaa ei saa upottaa kokonaan veteen. Uurniamme ei saa pestä astianpesukoneessa.

Uurniemme kannet suljetaan pysyvästi.

Kuljetuksen ajaksi lasituote on pakattava hyvin ja niin, että se ei pääse liikkumaan omassa pakkauslaatikossaan. Jos lasia kuljetetaan talvipakkasilla, ja se ehtii viilentyä, on hyvä antaa pakkauslaatikon lämmetä huoneenlämmössä pari tuntia ennen avaamista.

 Uurna lemmikillesi — oman lemmikin tuhkaa sisältävät muistoesineet, -korut ja uurnat - www.uurnalemmikille.fi

Lunna-design Oy  |  Upseerikuja 2 as 3, 13130 Hämeenlinna
 045 128 6096  |   info@lunnadesign.fiRekisteriseloste | Toimitusehdot