Hoito-ohjeet

Lasituotteiden puhdistukseen riittää yleensä pyyhkiminen puhtaalla liinalla tai talouspaperilla, joka on kostutettu astianpesu- tai ikkunanpesuaineella. Muistoesineet voi myös pestä käsin haaleassa vedessä. Tuhkalla täytettyjä uurnia ei pidä upottaa veteen, vaikka kansi tai jalusta olisi kiinnitetty pysyvästi. Lasituotteitamme ei saa pestä astianpesukoneessa.

Nopeat lämpötilan vaihtelut voivat aiheuttaa lämpöshokin ja lasin särkymisen. Jos käytätte valoalustaa muistoesineen alla, valitkaa led-valolla varustettu alusta, sillä se ei tuota lämpöä.

Kuljetuksen ajaksi lasituote on pakattava hyvin ja niin, että se ei pääse liikkumaan omassa pakkauslaatikossaan. Jos lasia kuljetetaan talvipakkasilla, ja se ehtii viilentyä, on hyvä antaa pakkauslaatikon lämmetä huoneenlämmössä pari tuntia ennen avaamista.

Muistoesineiden pyöreä muoto voi joskus toimia polttolasin tavoin, jos lasiesine sijoitetaan suoraan auringonvaloon. Jos esineen alla oleva taso on valmistettu helposti syttyvästä materiaalista (esim. puusta valmistettu ikkunalauta), siihen voi auringonpaisteen johdosta syntyä tummentumia tai se voi aiheuttaa jopa palovaaran.  Jos päädytte sijoittamaan muistoesineen suoraan auringonvaloon, tilannetta kannattaa tarkkailla etenkin kesäkuukausina, jolloin auringonvalo on voimakkainta.

 Uurna lemmikillesi — oman lemmikin tuhkaa sisältävät muistoesineet, -korut ja uurnat - www.uurnalemmikille.fi

Lunna-design Oy  |  Upseerikuja 2 as 3, 13130 Hämeenlinna
 045 128 6096  |   info@lunnadesign.fi


 


Rekisteriseloste | Toimitusehdot