Uurnat

Tuhkauurnat

  

Eläinkrematorion suorittama lemmikin tuhkaus on yleistyvä käytäntö, sillä rakas eläinkumppani halutaan saattaa viimeiselle matkalleen arvokkaasti. Tuhkauksen jälkeen tuhka voidaan säilyttää joko kokonaan tai osittain uurnassa.

Lasinen tuhkauurna on lemmikkinne arvoinen leposija, sillä jokainen tuhkauurna on uniikki lasiteos. Uurnan kuviointi muodostuu aina yksilölliseksi valitsemiemme väritekniikoiden ansiosta. Valmistusvaiheessa osa tuhkasta voidaan myös ikuistaa kauniiksi koristekuvioksi lasiuurnan kylkeen. Valmistamme lemmikin tuhkalla koristeltuja lasiuurnia ainoana Suomessa.


Lemmikkiuurnan koon valinta

Pienemmät uurnat soveltuvat pienten eläinten kuten kissojen, pienten koirien, kanien, marsujen, lintujen ja matelijoiden tuhkalle ja isommat uurnat suurempien koirien tuhkalle.

Jos kuitenkin haluatte kooltaan näyttävämmän uurnan, voitte valita ison uurnan myös pienen lemmikin tuhkalle. Osan tuhkasta voi myös haudata tai sirotella mieleiseensä paikkaan, jolloin loput isonkin lemmikin tuhkasta voi säilyttää muistona pienessä uurnassa. Uurnien kannet voidaan sinetöidä pysyvästi kiinni.

 

 


 

Tuotekuva Lumo-uurnassa lemmikkinne tuhka saa arvoisansa lepopaikan. Pienemmän lemmikin tuhka mahtuu siihen kokonaan, mutta tämän uurnan voi valita myös kookkaamman eläinystävän muistoksi, jos haluatte sirotella tai haudata osan tuhkasta mieleiseenne paikkaan...
269.00
Tuotekuva Jokainen elämä on muistamisen arvoinen. Yksilöllinen lasiuurna on kaunis muisto rakkaasta lemmikistä. Kontu-uurnasta on saatavilla kaksi eri kokoa. Koot: Pieni uurna: korkeus 145mm, leveys 100mm, tilavuus 0,4 litraa Iso uurna: korkeus 185m..
259.00
Tuotekuva Jokainen elämä on muistamisen arvoinen. Yksilöllinen lasiuurna on kaunis muisto rakkaasta lemmikistä. Koto-uurnasta on saatavilla kaksi eri kokoa. Iso uurna: korkeus 130mm, leveys 190mm, tilavuus 1,5 litraa Pieni uurna: korkeus 110mm, leveys ..
259.00
Tuotekuva Perinteisemmän uurnan sijaan voitte valita lemmikkinne tuhkan viimeiseksi leposijaksi Ainoa-uurnan. Jokainen Ainoa-uurna on oma yksilönsä koon, muodon ja kuvioinnin suhteen. Uurna valmistetaan perinteisillä lasinvalmistustekniikoilla. Ainoa-uurnan ja..
359.00
Tuotekuva Todella ainutlaatuisen uurnan luomisessa käytämme lemmikkinne tuhkaa itse uurnan koristeluun. Aina yksilölliseksi muodostuvat nauhamaiset tuhkakoristeet tulevat parhaiten esille mustassa lasiuurnassa, jolloin tuhka saa hopeanomaisen hohteen. Uumen-uu..
399.00

 Uurna lemmikillesi — oman lemmikin tuhkaa sisältävät muistoesineet, -korut ja uurnat - www.uurnalemmikille.fi

Lunna-design Oy  |  PL 201, 13101 Hämeenlinna
 045 128 6096  |   info@lunnadesign.fi


 


Rekisteriseloste | Toimitusehdot