Uurnat

Tarjoukset

  

Kehitämme uusia värimalleja tuotteisiimme, ja myymme silloin tällöin mallikappaleita alennettuun hintaan.

Mallikappaleet ovat virheettömiä, ellei toisin mainita. Suurin osa tuotteistamme on yksilöllisiä valitsimiemme väritekniikoiden vuoksi.

Tuotekuva Koto-uurnassa lemmikkinne tuhka saa arvoisansa lepopaikan. Monivärisen uurnan kuviointi muodostuu aina ainutlaatuiseksi valitsemiemme väritekniikoiden ansiosta. Uurnan pohjaväri on valkoinen ja siinä on vesivärimäisiä liloja ja sinivihreitä kuvioita...
99,00  (295.00 €)
Tuotekuva inKoto-uurnassa lemmikkinne tuhka saa arvoisansa lepopaikan. Monivärisen uurnan kuviointi muodostuu aina ainutlaatuiseksi valitsemiemme väritekniikoiden ansiosta. Uurnan pohjaväri on valkoinen ja siinä on vesivärimäisiä liloja ja sinivihreitä kuvioit..
109,00  (295.00 €)
Tuotekuva Koto-uurnassa lemmikkinne tuhka saa arvoisansa lepopaikan. Monivärisen uurnan kuviointi muodostuu aina ainutlaatuiseksi valitsemiemme väritekniikoiden ansiosta. Uurnan pohjaväri on valkoinen ja siinä on vesivärimäisiä kuvioita punaisen ja vaalean rus..
99,00  (295.00 €)
Tuotekuva Koto-uurnassa lemmikkinne tuhka saa arvoisansa lepopaikan. Monivärisen uurnan kuviointi muodostuu aina ainutlaatuiseksi valitsemiemme väritekniikoiden ansiosta. Tässä uurnassa on valkoisella pohjalla vesivärimäisiä sinivihreitä ja liloja kuvioita ja ..
99,00  (295.00 €)

 Uurna lemmikillesi — oman lemmikin tuhkaa sisältävät muistoesineet, -korut ja uurnat - www.uurnalemmikille.fi

Lunna-design Oy  |  PL 201, 13101 Hämeenlinna
 045 128 6096  |   info@lunnadesign.fi


 


Rekisteriseloste | Toimitusehdot